Susține ARTLIT

Modalități de sprijinire a activității ARTLIT

 

În anul 2022, până pe data de 25 mai, puteți REDIRECȚIONA 3.5 % DIN IMPOZITUL care v-a fost reținut pentru veniturile din anul precedent:

* (pentru venituri din salarii, pensii, activități independente - inclusiv drepturi de autor) Descărcați Formularul 230 având deja înscrise datele ARTLIT sau accesați redirecționează.ro. Formularul tipărit și semnat poate fi depus sau trimis prin poștă (scrisoare recomandată) la unitatea ANAF de care aparțineți (vezi lista unităților teritoriale). 

* Dacă depuneți Declarația Unică (v. model), puteți face redirecționarea completând Capitolul I, Secțiunea 9 (vezi și site ANAF).

 

Dacă doriți să vă implicați voluntar în activitățile Asociației, vă rugăm să ne contactați sau să ne scrieți pe adresa: artlit@artlit.ro.

 

Informați-vă colegii și partenerii interesați de domeniul traducerilor literare în legătură cu misiuneademersurile și acțiunile de promovare și informare întreprinse de ARTLIT.

 

Pentru susținere financiară și donații, datele Asociației sunt:

ARTLIT – Asociația Română a Traducătorilor Literari

Cod Fiscal / CUI: 33898111

 

Banca: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București

BIC (SWIFT): INGB ROBU 

Cod IBAN (LEI):     RO89 INGB 0000 9999 0483 0103

Cod IBAN (EUR):    RO53 INGB 0000 9999 0622 4059


Persoanele juridice, societăți comerciale și organizații cu scop lucrativ, pot sponsoriza activitatea ARTLIT, fără niciun cost suplimentar, pe baza unui contract de sponsorizare 
(descarcă model), pentru o sumă de până la 20% din impozitul datorat pentru anul în curs (pe baza estimării profitului și a cifrei de afaceri), Suma acordată ca sponsorizare trebuie să se încadreze în limita a 20% din impozitul pe profit și a maxim 3‰ (la mie) din cifra de afaceri.