Catalogul traducătorilor

Aceasta este baza de date a traducătorilor literari membri ARTLIT, pe care o puteți consulta folosind formularul alăturat. Folosiți filtrele disponibile sau apăsați direct pe butonul de Căutare pentru a afișa lista completă (* în curs de actualizare).   

* * *  

Dacă doriți să deveniți membru ARTLIT și să figurați în Catalogul traducătorilor, vă rugăm să accesați artlit.ro/devino-membru. 

* * *  

Această bază de date poate fi consultată gratuit de orice persoană sau editură care caută traducători din anumite limbi sau care au experiență în traducerea lucrărilor semnate de anumiți autori sau din anumite domenii.

Prin funcția de contactare directă fără devoalarea adresei de email, traducătorii înscriși în Catalog pot comunica cu colegi și posibili parteneri din țară sau străinătate, pentru schimb de experiență și obținerea de noi contacte și colaborări.

Acest catalog reprezintă actualmente un instrument verificat de creștere a vizibilității traducătorilor, fiind totodată menit să contribuie la transparentizare, responsabilizare și profesionalizare în domeniul traducerii editoriale din România.