Înscriere

Despre noi > Înscriere

FORMULAR ÎNSCRIERE

Toţi cei care doresc să se înscrie în Asociaţia Română a Traducătorilor Literari trebuie să trimită la adresa de e-mail artlit2013@gmail.com formularul de înscriere completat. Conform statutului, condiţia de bază este de a avea „cel puţin o lucrare publicată sau în curs de publicare prin încheierea unui contract – carte, articol în revistă, piesă de teatru, scenariu etc.” Fiecare cerere va fi aprobată de Consiliul Director al asociaţiei.

Recomandăm tuturor celor interesaţi să citească atent documentele definitorii ale asociaţiei care se găsesc la celelalte subcapitole ale rubricii Despre noi. Cotizaţia este de 100 lei / an, asociaţia se reuneşte cel puţin anual, de regulă toamna, şi ia toate deciziile necesare bunului mers al asociaţiei. De asemenea, e important de precizat că traducerea literară e înţeleasă într-un sens foarte larg, cuprinzând şi non-ficţiunea, practic doar traducerea juridică şi cea extrem de specializată nu fac obiectul activităţii noastre.

Formularul de conectare de la pagina Conectare este destinat exclusiv administratorilor site-ului. Membrii asociaţiei au la dispoziţie Forumul intern, rezervat exclusiv lor. Toţi cei interesaţi de traducerea literară în general sau de activitatea noastră sunt invitaţi să viziteze site-ul şi, în curând, să se exprime pe un forum destinat publicului larg.